چاپ کردن این صفحه

تاکید وزرای ایران و ایتالیا در توسعه موضوعات محیط زیست و انرژی های تجدید پذیر

دوشنبه, 07 ارديبهشت 1394 00:00 نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

وزیر نیروی کشورمان و وزیر محیط زیست ایتالیا بر توسعه روابط میان تهران - رم در بخش های محیط زیست و انرژی های تجدیدپذیر تاکید کردند.

به گزارش BPN ، حمید چیت چیان در حاشیه این مذاکرات در جمع خبرنگاران افزود: در این دیدار مذاکراتی در خصوص موضوعات محیط زیستی، انرژی های تجدید پذیر و مسائل انرژی آب و برق صورت گرفت.

وی ادامه داد: این گونه مسائل در بیشتر کشورها تشابهات زیادی دارند و اطلاع از تجربیات ایتالیا در حل مسائل زیست محیطی برای ما مفید خواهد بود.

وزیر نیرو اظهار داشت: مقرر گردید موسسات پژوهشی دو کشور با هم همکاری هایی را در بخش های مسائل محیط زیست و انرژی های تجدیدپذیر داشته باشند و با برگزاری سمپوزیوم ها زمینه های همکاری و انتقال فناوری میان شرکت های ایتالیایی و ایرانی فراهم شود.

چیت چیان گفت: همکاری طولانی میان ایران و ایتالیا پشتوانه خوبی برای موفقیت دو کشور در این زمینه ها خواهد بود.

جان لوکا گالتی وزیر محیط زیست ایتالیا نیز در حاشیه این دیدار افزود: معتقدم ایران و ایتالیا هدف مشترکی را دنبال می کنند که احترام گذاشتن به مردم و حفاظت محیط زیست است که در جهان امروز تغییرات آب و هوایی دشمن مشترک کشورها هستند.

وزیر محیط زیست ایتالیا، اظهار داشت: پاسخ در برابر تهدیدات محیط زیست باید دارای اراده منسجم جهانی باشد و محیط زیست هیچگاه نمی تواند علیه صنعت باشد و شایسته آن است هر کشوری برای صنعتی شدن کشورش تلاش کند و ایتالیا در سده های گذشته به صنعتی شدن دست یافت.

لوکا گالتی، گفت: انتقال تجربیات جزء تعهدات اخلاقی ماست تا برای مقابله با آلاینده ها در اختیار دیگر کشورها قرار دهیم و این تنها در رابطه با فناوری نیست بلکه در زمینه پالایش آبهای فاضلاب، انرژی های تجدیدپذیر، استفاده از زباله های شهری برای تولید انرژی و بهبود و بهره مندی از انرژی در مناطق شهری نیز ایتالیا در شرایط مناسبی قرار دارد.

وی افزود: در حال حاضر 50 درصد انرژی شهری از ایتالیا از انرژی های تجدیدپذیر بدست می آید و در این زمینه هم فناوری و هم ابتکار عمل برای تشویق شهروندان را با هدف پرهیز از مصرف بی رویه انرژی مورد عمل قرار می دهیم.

وزیر محیط زیست ایتالیا در خصوص میزان تولید انرژی تجدیدپذیر نیز اظهار داشت: این انرژی ها از باد، خورشید و زمین گرمایی است که قرار دادن این انرژی ها در شبکه توزیع بستگی به روزهای سال دارد که تولید آن در برخی روزها به 65 درصد نیز می رسد.

لوکا گالتی گفت: در صورتی که مذاکرات هسته ای ایران به نتیجه خوب و نهایی برسد و تحریم ها برداشته شود، همکاری های جدی تری میان دو کشور صورت خواهد گرفت.

وی افزود: هرگونه عقد قرارداد کاری در زمینه های انرژی میان دو کشور منوط به نتیجه مذاکرات هسته ای است که امیدواریم از طریق رفع تحریم ها این مسیر بازگردد.

وزیر محیط زیست ایتالیا، اضافه کرد: برای حضور شرکت های ایتالیایی در ایران نیز هم اکنون تفاهم نامه ای با سازمان حفاظت محیط زیست جمهوری اسلامی ایران منعقد شده تا موسسات پژوهشی دو کشور همکاری های لازم را انجام دهند.

لوکا گالتی تصریح کرد: با رفع تحریم ها شاهد گسترش مناسبات میان دو کشور برای ساخت نیروگاه های جدید خواهیم بود، ضمن آنکه امید می رود همکاری هایی که از گذشته وجود داشته در آینده بهتر خواهد شد.

بازدید 1008 بار
BPN

شرکت بادران پارس نیرو

مجری و بهره بردار انرژی ها نو در ایران و آسیا

وبگاه: bpn-ir.com