امروز: شنبه 15 تیر 1404 برابر با 05 جولای 2025

هشدار امنیتی : مشروح در اخبار حوزه مدیریت || حضور پروفسور بهشتی در همایش امروز اتحادیه اروپا- بروکسل، و گفتگو با مقامات مسئول مالی و سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا، جهت سرمایه گذاری ایران و الجزایر || دیداری موفقیت آمیز، با حضور مقامات عالی رتبه جهانی بویژه اتحادیه اروپا برای تحکیم روابط اقتصادی و سرمایه‌گذاری، و انزاوی آمریکا || همچنین دیدار ایشان با Ugo Bassi، رئیس بازار مالی کمیسیون اروپا || تشکیل جلسه نمایندگان BPN با شرکت WESTAS در جهت امضاء قرارداد همکاری برای سرمایه گذاری و احداث کارخانه تولید توربین های بادی بدون گیربکس در هلند و اعلام آمادگی WESTASجهت حضور در ایران ||

سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ساخت توربینهای بادی

پنج شنبه, 07 خرداد 1394 00:00 نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
مدیر دفتر مهندسی سازمان انرژیهای نو ایران گفت: همزمان با بومی سازی ساخت توربین‌های بادی در کشور، سرمایه گذاران بخش خصوصی می‌توانند در تولید انرژی پاک و ارزان باد سهیم شوند. 
 
به گزارش ایرنا از روابط عمومی وزارت نفت، ایرج هرسینی در این خصوص اظهار داشت: انرژی باد به عنوان یک انرژی پاک و ارزان در صورت سرمایه گذاری بخش خصوصی، می‌تواند تولید برق کشور را در سالهای آتی افزایش دهد. 
 
وی افزود: حمایت از ساخت نیروگاههای بادی راهبرد سازمان انرژیهای نو است و در این مسیر آماده همکاری و حمایت از سرمایه گذاران هستیم؛ ضمن اینکه اکنون سازندگان ایرانی با بومی سازی و انتقال دانش فنی در ساخت توربینهای ٢،۵ مگاواتی روند ساخت نیروگاههای آبی را شتاب داده‌اند. 
 
وی ادامه داد: فقط ١٢ قطعه که بیشتر آن‌ها الکترونیکی هستند از خارج برای ساخت توربینهای بادی وارد می‌شوند، ضمن آنکه پارسال ٨ قطعه جدید از سوی کار‌شناسان ایرانی داخلی سازی شد. 
 
هرسینی با بیان اینکه فناوری ساخت مواد پیش آغشته، بومی سازی شده است، گفت: خط تولید این محصول ارزشمند بزودی بطور رسمی راه اندازی خواهد شد. 
 
وی افزود: هرگونه سرمایه گذاری در انرژیهای نو باید صرفه اقتصادی داشته باشد و ایران با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی خود می‌تواند مکانی مناسب برای سرمایه گذاریهای جدید به ویژه در بخش باد باشد. 
 
مدیر دفتر مهندسی سازمان انرژیهای نو ایران با بیان اینکه شرکتهای مپنا و صبا نیرو در کشورمان پیشگام در ساخت توربین‌های بادی هستند، گفت: حضور بخش خصوصی می‌تواند جانی تازه به انرژیهای نو و تجدیدپذیر ایران ببخشد و امید است که سرمایه گذاری در این بخش شتاب گیرد. 
 
هرسینی مشارکت بانک‌ها و اعطای تسهیلات را یکی از راههای تشویق به سرمایه گذاری خواند و تاکید کرد: مشارکت صنایع بزرگ و بخش خصوصی در ساخت و راه اندازی مزرعه‌های بادی می‌تواند از شدت مصرف انرژی در صنعت بکاهد و افزون بر صرفه جویی در هزینه‌ها، صیانت از محیط زیست را نیز درپی داشته باشد.
بازدید 1124 بار
BPN

شرکت بادران پارس نیرو

مجری و بهره بردار انرژی ها نو در ایران و آسیا

وبگاه: bpn-ir.com

با ما در تماس باشید