امروز: جمعه 14 تیر 1404 برابر با 04 جولای 2025

هشدار امنیتی : مشروح در اخبار حوزه مدیریت || حضور پروفسور بهشتی در همایش امروز اتحادیه اروپا- بروکسل، و گفتگو با مقامات مسئول مالی و سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا، جهت سرمایه گذاری ایران و الجزایر || دیداری موفقیت آمیز، با حضور مقامات عالی رتبه جهانی بویژه اتحادیه اروپا برای تحکیم روابط اقتصادی و سرمایه‌گذاری، و انزاوی آمریکا || همچنین دیدار ایشان با Ugo Bassi، رئیس بازار مالی کمیسیون اروپا || تشکیل جلسه نمایندگان BPN با شرکت WESTAS در جهت امضاء قرارداد همکاری برای سرمایه گذاری و احداث کارخانه تولید توربین های بادی بدون گیربکس در هلند و اعلام آمادگی WESTASجهت حضور در ایران ||

انتقال دفتر مرکزی BPN از مشهد مقدس به پایتخت کشور تهران مطلب ویژه

دوشنبه, 23 اسفند 1395 07:02 نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(9 رای‌ها)

به گزارش روابط عمومی : به اطلاع سهامداران و همکاران شرکت سهامی عام و کنسرسیوم بادران پارس نیرو BPN میرساند، با عنایت به پیگیری گام به گام پروژه های شرکت که در پیام نوروزی مدیر عامل محترم به آن اشاره میگردد، لازم است تا حوزه مدیریت و نظارت راهبردی شرکت در تهران مستقر شده و مدیران و همکاران این شرکت با حضور در پایتخت کشور، برنامه های پیش رو کنسرسیوم و شرکت BPN را پیگیری و نظارت نموده تا اهداف و افق تعریف شده 7 سال این شرکت لحظه به لحظه به بهره برداری نزدیک گردد.

از سوی دیگر با عنایت به برنامه ها و اهداف اعلام شده در دوران فروش سهام و تعهدات استخدامی از بین خانواده ها و وابستگان سهامداران محترم BPN به اطلاع میرساند، این شرکت از کلیه سهامداران خود که دارای تخصص های عمومی و تحقیقاتی ، پژوهشی، فنی، مهندسی و ... میباشد جهت حضور و فعالیت در پروژه های BPN در تهران و منطقه احداث کارخانجات دعوت به عمل آورده و بدینوسیله با اقدام و عمل به تعهدات خود در سال 92-1391 از جهت استخدام سهامداران و وابستگان ایشان ، سال 1395 را پشت سر نهاده و سال 1396 را با توان و روحیه ای جهادی آغاز مینماید.

 

روابط عمومی BPN

بازدید 1245 بار آخرین ویرایش در دوشنبه, 29 خرداد 1396 00:48
BPN

شرکت بادران پارس نیرو

مجری و بهره بردار انرژی ها نو در ایران و آسیا

وبگاه: bpn-ir.com

با ما در تماس باشید